En god samarbeidspartner

Kvalifisert personell


Vi kan supplere personell med spisskompetanse.


Adept personal har i løpet av årene levert tjenester til både nybygg, reparasjoner eller vedlikehold. Vi har vært tungt involvert via våre  tjenester i vedlikehold, klassing og oppgradering av ulike rigger, båtbyggeri samt andre maritime prosjekter. Vi ser på oss selv som en kvalifisert leverandør av personell innen rigg- og offshoretjenester, samt til mer landbasert industri.Vi kan supplere personell uavhenging om det er til korte eller lengre prosjekter, på land eller vann, lokalt eller globalt,  1 mann eller 100.

Gjennom forskjellige  rotasjonsordninger bemanner vi opp med det antall av arbeidere og formenn som er påkrevd for å gjennomføre ulike oppdrag.

En god kravspesifikasjon er alt vi trenger fra deg


Adept Personal har gjennom sine rekrutteringspartnere tilgang på dyktige fagfolk. 


Våre rekrutterere har gjennom flere år opparbeidet en solid database med kompetente og pålitelige fagfolk som har fått verdifull jobberfaring innen flere spesialiserte arbeidsområder. Gjennom jobbene vi har utført, har våre ansatte utviklet sine spisskompetanser.

Som kunde får dere en fleksibel samarbeidspartner som alltid er til å stole på.

En leverandør av personell der KHMS-aspektene ivaretas hver dag.

Fast personalkoordinator som alltid er der for din bedrift.

Vi kan bistå deg uavhenging om det er et bemanningsbehov det haster å få dekket, eller du er på utkikk etter en ny ansatt med langsiktig perspektiv.


Service


Vi har kontinuerlig fokus på forbedring av tjenestene vi tibyr.


Store prosjekter er ressurs- og tidkrevende for enhver bedrift. Vi hjelper dere med å få til en så smidig og effektiv prosess som mulig, samtidig som dere holder kostnader nede.


Vi kan bistå deres virksomhet med å organisere testing av kompetansen til kandidatene i forkant av prosjekt.

Ferdighetsprøvene kan utføres sammen med en Lloyds, DNV, TUV inspektør- i henhold til ordrenes krav. Eventuelt kan deres bedrifts egne inspektører utføre disse prøvene. Både visuelt og røntgen.


• Sveisere, i forskjellige metoder og materialer,

• Industrimekanikere og industrimontører,

• Malere og overflatebehandlere,

• Ulike fag innen bygg og industri,

• Og mange flere.


Vi har stadig fokus på nye løsninger for deg som kunde.

Ta gjerne kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deres virksomhet.


KONTAKT OSS

FØLG OSS

PROFIL

Ordet Adept kommer opprinnelig av latin adeptus- som betyr ''en som har oppnådd noe''. Synonyme adjektiver til adept, er det vi står for : dyktige i tjenestene vi tilbyr, og med kompetent fagpersonell, er vi eksperter på vårt fagområde.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.